Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Et nyt hårdt slag for priserne!

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via b2bonline.dk

Hvis du ikke har nået at benytte dig af udsalget eller ikke kan få nok af nyt tøj eller sko giver spartoo priserne endnu et tryk nedad! Rabatten når op på 60% på et hav af modeller fra flere hundrede mærker! Men skynd dig, det er sidste slutspurt!

Zoom på nogle mærker med de største prisnedsættelser:

adidas... Ikke kun et mærke: en legende indenfor revolutionerende sportsudstyr. Det hele startede i 20’ernes Tyskland da Adolf Dassler, Adi blandt vennerne, fik en ide til håndsyede sko. Lidt efter lidt blev produktionen solgt over hel Tyskland. Siden starten har adidas hele tiden udviklet ny teknik, innoveret med utraditionelle materialer og designet avantgarde-modeller. Med tiden har mærket skabt en stærk indentitet og leverer udstyr til de største sportsstjerner verden over. I dag tilbyder adidas et bredt udvalg af trendy til sko både sport, hverdag og fest.

Levis er legenden blandt legenderne. Mærket blev skabt i USA i 1853 med vilje og fantasi af Levi Strauss, der var udvandret fra Bayern. Mærkets vigtigste produkt er jeans! Ifølge legenden gjorde Levi Strauss i 1873 reklame for sine revolutionære bukser og deres ekstreme holdbarhed ved at binde dem til to heste og få hestene til at trække i modsatte retninger. Siden da har alle Levis jeans fået et mærke i taljen med to heste. I dag producerer mærket ikke blot bukser, men har udviklet en række prêt-à-porter produkter, accessories, tasker og læderprodukter, der er i samme ånd, som gjorde mærket berømt. Skoene og taskerne fra Levis appellerer til et stigende antal Levis fans.

"Hvad nytter det at designe tøj hvis man ikke kan røre sig i det?” Beskeden er tydelig fra det legendariske mærke i børnetøj, der er blevet en reference i multigenerationnel påklædning til babyer, børn, mænd og kvinder over hele verden. Hos Petit Bateau er skoene designet til glæde for børn og forældre: solide, komfortable og praktiske. Fra gummistøvler til ballerinaer, enkle og holdbare modeller til leg, til at vokse i.

I 1973 i New Hampshire, USA, innoverer og skaber familien Swartz (grundlægger og nuværende ejer af Timberland) en ny model, der er fremstillet ved brug af en fuldstændig banebrydende teknik. Sålerne er svejset i stedet for syet og den gule støvle er født. Der skal dog gå helt frem til 1979, før en italiensk opkøber, Giuseppe Veronesi, introducerer den på det europæiske marked ved at sælge den i Roms og Milanos mest eksklusive forretninger, men herefter kommer succesen også øjeblikkeligt. Mærket, der er blevet en standard indenfor casual og outdoorstilen, fortsætter med at være innovativt uden nogensinde at gå på kompromis med kvalitet og autenticitet. Med Earthkeepers-kollektionen kommer mærket frem med den første sko, der er fremstillet af 80% genbrugeligt materiale.

Om Spartoo.dk : N°1 i online-skosalg i Europa
Spartoo.dk er en del af Spartoo.com-gruppen, der blev grundlagt i 2006 og hurtigt slog igennem som førende webshop med sko, lædervarer og tøj. I dag tilbyder Spartoo over 700 mærker indenfor fashionable damesko, elegante herresko og komfortable børnesko (bl.a. New Balance, Geox, Converse, Timberland og Birkenstock). Over 30.000 modeller er tilgængelige (diskrete ballerinaer, klassiske støvler, farverige sneakers, avantgarde-pumps, varme støvletter, trendy sandaler…). Spartoo.com dækker hele Europa og er med på top 10-listen af mode-internetbutikker og firmaer med størst vækst i Europa.

  • Omsætning 2012: 150 millioner euros
  • Omsætning 2011: 100 millioner euros
  • Omsætning 2010: 50 millioner euros
  • Omsætning 2009: 30 millioner euros
  • Omsætning 2008: 15 millioner euros
  • Omsætning 2007: 5 millioner euros
  • Over 6 millioner individuelle besøgende i december 2012 (Médiametrie, Europa)
  • Top 10 blandt mode-internetbutikker efter La Redoute og 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Top 10 blandt firmaer med størst vækst i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
  • Medarbejderstab: 200 ansatte