Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Vinterudsalget fortsætter hos spartoo.dk: over 35.000 modeller med op til 50% rabat!

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via b2bonline.dk

Vinterens store udsalg fortsætter hos spartoo.dk! Og efter kun 14 dage når rabatten allerede op på 50% og endda 70% for enkelte udvalgte modeller! Flere tusinde modeller til kanonpriser – mænd kvinder og børn, der er noget til enhver. Men lageret er begrænset: den der kommer først har størst udvalg!

Benyt dig af de gode tilbud blandt de mange herre-, dame- og børnesko og over 700 mærker i enhver stil (Converse, Clarks, Geox, Palladium, Timberland, Bensimon…). Falder du for fristelsen af legendariske sneakers fra Converse, støvletter fra Clarks, støvler fra Timberland eller sandaler fra Birkenstock? En ting er sikker, der er noget til enhver smag og helt sikkert også lige det du drømmer om.
Og hvis skoskabet er helt fyldt, men du (som altid) ikke har noget tøj at tage på, finder du også kanontilbud på de største tøjmærker. Vi har udvalgt søde farverige kjoler fra Desigual, jeans fra G-Star og sweaters fra Morgan. Er fristelsen for stor, eller kan du modstå den? Uanset hvad så tøv ikke, lageret er ikke uudtømmeligt!

Vi har ikke glemt herrerne, med en stor kollektion af sneakers, derbies, mokkasiner, støvler samt tusindvis af skjorter, bukser og jakker i enhver stil. Der er ikke længere nogen undskyldning for ikke at gå med på shoppingbølgen.

Fokus på to favoritmærker:

Palladium blev grundlagt i 1920 som producent af hjul til den hurtigt voksende flyindustri. I 1947 producerede Palladium, der nu havde stor erfaring indenfor bearbejdning af gummi, sine første sko med brug af det samme vulkaniseringsprincip af gummi og lærred. Modellen "Pampa" er anerkendt for sit autentiske design, de rene linjer og slidstyrken. I dag tilbydes den i læder og ledsager fortsat "byens opdagelsesrejsende" over hele verden.

Hvem har aldrig hørt om de berømte åndbare sko? Geox blev grundlagt i 1990'erne og startede med at specialisere sig i klassiske sko, og Geox blev hurtigt berømt for sine kendte gummisål, der lader fødderne ånde. Det var en revolution inden for skoindustrien, der allerede havde introduceret gummisålerne halvtreds år forinden. Det gode ved gummisålerne er, at de er helt igennem vandtætte, men problemet er den manglende åndbarhed. Bag Geox-revolutionen står Mario Moretti Polegato, der under en træning fik idéen til at lave små huller i sine sko, så varmen og sveden kunne blive evakueret. Da han kom hjem indsendte han sit første patent, der senere blev udvidet med en mikroperforeret membran, der lader sveden fordampe, men samtidig holder skoen vandtæt takket være endnu mindre perforeringer, der er for små til at en vanddråbe kan passere, men store nok til at dampen af en vandmolekyle kan slippe ud. Geox begrænser sig ikke til produktion af sålen, men lægger også meget vægt på design og mode med kollektioner, der følger de seneste tendenser.

Om Spartoo.dk : N°1 i online-skosalg i Europa
Spartoo.dk er en del af Spartoo.com-gruppen, der blev grundlagt i 2006 og hurtigt slog igennem som førende webshop med sko, lædervarer og tøj. I dag tilbyder Spartoo over 700 mærker indenfor fashionable damesko, elegante herresko og komfortable børnesko (bl.a. New Balance, Geox, Converse, Timberland og Birkenstock). Over 30.000 modeller er tilgængelige (diskrete ballerinaer, klassiske støvler, farverige sneakers, avantgarde-pumps, varme støvletter, trendy sandaler…). Spartoo.com dækker hele Europa og er med på top 10-listen af mode-internetbutikker og firmaer med størst vækst i Europa.

  • Omsætning 2012: 150 millioner euros
  • Omsætning 2011: 100 millioner euros
  • Omsætning 2010: 50 millioner euros
  • Omsætning 2009: 30 millioner euros
  • Omsætning 2008: 15 millioner euros
  • Omsætning 2007: 5 millioner euros
  • Over 6 millioner individuelle besøgende i december 2012 (Médiametrie, Europa)
  • Top 10 blandt mode-internetbutikker efter La Redoute og 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Top 10 blandt firmaer med størst vækst i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
  • Medarbejderstab: 200 ansatte