Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Vinterens skomode: Spændt op til sjov!

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via b2bonline.dk

Denne vinter er tendensen til 100% Glam’rock-fodtøj med remme, bælter og spænder af enhver art. Støvletter, ankelstøvler, low boots, med flad eller høj hæl; der er ingen vej udenom, og vi klager i hvert fald ikke. Remmene giver en solid dosis personlighed og elegance til enhver stil, fra den mest avantgarde til den mere klassiske. Perfekt!

Et lille udvalg af mærker der er godt spændt for:
Unge eller lidt ældre, trendy eller klassiske, det tyske mærke Tamaris personificerer den moderne kvinde i alle hendes moderigtige facetter. Med et god kvalitet til fornuftige priser, henvender mærket sig til alle erfarne modekendere, som søger efter sko i tidens ånd, der forener kvalitetsmaterialer og originalt design. Med basis i sin store succes i Tyskland, hvor 1 ud af 2 kvinder har taget en af modellerne til sig, spreder mærket sin indflydelse til hele Europa, hvor de i dag har en uforbeholden succes.

Hvordan definerer Emma Go modesko? Designet til hverdagen skal være både piget, casual og afslappet. Dette ganske unge mærke blev grundlagt i 2009, og kreationerne er altid dejligt moderigtige uden at overdrive. Det er for øvrigt takket være en helt personlig stil med finesse og kvindelighed, at det danske mærke hurtigt blev et sammenligningspunkt i modeverdenen. Emma Go's hovedsæde ligger i København, mens produktionen er baseret i Spanien. Det er et miks mellem spansk knowhow og dansk design, som bærer frugt!

Den grundlæggende filosofi hos Dream In Green er respekt for vor planet og miljøets skrøbelighed. Mærket har valgt at støtte ansvarlig produktion og forbrug. Blandt andet er alle sko og tasker designet med respekt for de strengeste miljøkrav. Hos Dream in Green drejer alt sig om miljøvenligt engagement lige fra brugen af naturlige råvarer, genbrugsmaterialer og vegetabilsk garvet læder i produktionen til brug af genbrugspap i emballagen og produktion med fabrikker i Europa.

Til alle rigtige sko-elskere er der Bronx! Mærket kommer fra Holland og er svaret på alles ønsker om mode til fornuftige priser, som gør livet herligt. Hvad er bedre end et par elegante sko til at live op i hverdagen? Mærkets primære formål er at tilbyde produkter, der er i overensstemmelse med sæsonens tendenser, der vil følge ejeren i den forjagede hverdag. Hver kollektion omfatter sande modeguldklumper, som du kan kapre uden nogen form for tilbageholdenhed!

Med Blink vil erfarne modekendere, blive godt betjent! Mærkets modeller er snart glamourøse, snart rockede, og følger altid de seneste tendenser, mens de trækker priserne nedad, så de når så bredt et publikum som muligt. Det er ikke længere nødvendigt at stramme livremmen for at få modeller i sidste mode! Støvler, støvletter og højhælede ankelstøvler om vinteren, flade sko, flipflops og lette sandaler om sommeren, det er vanskeligt at vælge!

Om Spartoo.dk : N°1 i online-skosalg i Europa
Spartoo.dk er en del af Spartoo.com-gruppen, der blev grundlagt i 2006 og hurtigt slog igennem som førende webshop med sko, lædervarer og tøj. I dag tilbyder Spartoo over 700 mærker indenfor fashionable damesko, elegante herresko og komfortable børnesko (bl.a. New Balance, Geox, Converse, Timberland og Birkenstock). Over 30.000 modeller er tilgængelige (diskrete ballerinaer, klassiske støvler, farverige sneakers, avantgarde-pumps, varme støvletter, trendy sandaler…). Spartoo.com dækker hele Europa og er med på top 10-listen af mode-internetbutikker og firmaer med størst vækst i Europa.

  • Omsætning 2012: 150 millioner euros
  • Omsætning 2011: 100 millioner euros
  • Omsætning 2010: 50 millioner euros
  • Omsætning 2009: 30 millioner euros
  • Omsætning 2008: 15 millioner euros
  • Omsætning 2007: 5 millioner euros
  • Over 6 millioner individuelle besøgende i december 2012 (Médiametrie, Europa)
  • Top 10 blandt mode-internetbutikker efter La Redoute og 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Top 10 blandt firmaer med størst vækst i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
  • Medarbejderstab: 200 ansatte