Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Pas på! Leoparden har sneget sig ind i klædeskabet!

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via b2bonline.dk

Hvis du vil være med på moden til efteråret, kan du roligt stole på vores råd og investere i leopardprint til garderoben. De store modeskabere har givet nyt liv til printet, som har været præsenteret på mange catwalks under de internationale modeshows. Du kan vælge den klassiske med sorte pletter på brun baggrund eller en mere farverig version. Prikkerne gør sig bemærkede på alt lige fra en oversize frakke til elegante pumps. Der er masser af muligheder for at give et eksotisk touch til din hverdagsgarderobe.

Med over 100 års erfaring fortsætter legandariske Converse med at få nye tilhængere! Mærket kom frem i 1917 og blev oprindeligt brugt af basketballspillere. NBA-spilleren Chuck Taylor gjorde den mest berømte old school-sneaker populær, og herefter investerede firmaet hurtigt i modeområdet. Chuck Taylor All star skoen er den mest sagnomspundne blandt myterne, tidløs, men også helt moderne. Lave eller høje, i lærred eller læder, klassiske eller iøjefaldende, så har hver fan har sin yndlings Converse! Til de sande fans tilbyder Converse ligeledes en taskekollektion i streetwear-stilen, som fuldender sneakers-looket, der udstråler såvel en afslappet, som en hyper-moderne stil !

Hvis du interesserer dig for mode, hvis du følger med i de seneste tendenser, hvis du ikke kan få for meget stil, så vil du helt sikkert elske Bullboxer-skoene! Med en kreativ afdeling i Italien har mærket med succes skabt en munter men samtidig meget fashionabel sans for stil. Nøglen til succesen er raffinement og stil, der opfylder kravene fra moderne og kosmopolitiske mænd og kvinder, der lever dagligdagen i takt med de seneste tendenser. Hver sko, hver model skiller sig ud fra mængden med en unik stil som enhver urban trendsætter vil elske, fra Paris til London, fra Rom til Barcelona.

Både far og søn har en sand passion for jeans, og det er dét, der har kendetegnet Le Temps des Cerises i over 20 år. Mærket forener på intelligent vis autenticitet og vintage ånd, når de tilbyder en række produkter, der ser naturligt ældede ud, hvilket er helt i stil med tidsånden. Det er en kombination med succes, for Le Temps des Cerises går i dag fra denim over tilbehør til sko og bestræber sig mere og mere på at klæde hele familien på.

Guess appellerer til byboerne, får hjertet til at slå hos de modebevidste kvinder og med god grund: Guess er nu en af de førende mærker inden for beklædning og accessories. Bag brandet står de fire Marciano brødre, der er født i Marokko og opvokset i Marseille. I 1980 besluttede de at emigrere til Los Angeles for at lancere deres jeans-mærke, hvor de blandede den berømte denim med en europæisk stil. En satsning, men meget vellykket, da de begyndte med deres jeans, da jeans-moden var på sit højeste. Gradvist begyndte Guess at diversificere sig og tilbyde sko, tasker og sågar en linje af dufte! Guess er meget populært blandt de modebevidste og har skabt en kollektion af tasker, der både er moderne og funktionelle!

Brødrene Rautureau, fjerde generation skomager/modeskabere, skabte i 1991 No Name, som især er blevet kendt for basketstøvler med sål, der er i et stykke med hælen. En blanding af genrer med sportswear i feminint look, en moderne elegant stil, og kreationerne er fremfor alt casual. Med den voksende succes besluttede No Name at øge sit produktudvalg ved at lancere en linje med pumps, flade sko, sandaler, støvler... De er altid med på tendensen og frister både mærkets kendte købere og nye tilhængere. Med stor succes!

Om Spartoo.dk : N°1 i online-skosalg i Europa
Spartoo.dk er en del af Spartoo.com-gruppen, der blev grundlagt i 2006 og som hurtigt slog igennem som førende webshop med online-salg af trendy sko. I dag tilbyder Spartoo over 700 mærker indenfor damesko, herresko og børnesko (bl.a. New Balance, Geox, Converse, Timberland og Birkenstock). Over 30.000 modeller er tilgængelige (ballerinaer, støvler, sneakers, pumps, støvletter, sandaler…). Spartoo.com dækker hele Europa og er med på top 10-listen af mode-internetbutikker og firmaer med størst vækst i Europa.

  • Omsætning 2012: 150 millioner euros
  • Omsætning 2011: 100 millioner euros
  • Omsætning 2010: 50 millioner euros
  • Omsætning 2009: 30 millioner euros
  • Omsætning 2008: 15 millioner euros
  • Omsætning 2007: 5 millioner euros
  • Over 6 millioner individuelle besøgende i december 2012 (Médiametrie, Europa)
  • Top 10 blandt mode-internetbutikker efter La Redoute og 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Top 10 blandt firmaer med størst vækst i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
  • Medarbejderstab: 200 ansatte