Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Chik sport: få fart i de trendy sneakers!

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via b2bonline.dk

Klar til start! Dette efterår står moden i det chikke sportwears tegn: basketstøvler med kilehæl, klassiske sneakers og dynefrakker til den feminine men sporty garderobe. Modemærkerne har forstået beskeden - i år rimer stil med velvære og komfort. Modeelskere kan takke dem for mange trendy komfortable sneakers. Skynd dig at få den chikke urbane mode i elegant feminint look hjem til skohylden!
Det er ikke kun de traditionelle sportsmærker som Nike og adidas, der har taget denne stil til sig. De traditionelt feminine mærker surfer med på bølgen til stor glæde for modekendere.

Mærket Manas blev grundlagt i 1956 i reneste italiensk tradition og henvender sig til fashionglade city-kvinder der foretrækker stil og velvære. Takket være en stadig forskning i innovation og nye teknologier, samt kollektioner, der er lige så glamourøse som sofistikerede, placerer mærket sig hurtigt blandt de mest effektive og moderne fabrikanter. Autenticitet og bevægelsesfrihed er nøgleord for mærket, for hvem det lykkes at overraske os hver eneste sæson.

Nike blev grundlagt i 1972 og måtte kun vente et års tid, før de gjorde sig gældende som en uundgåelig aktør indenfor sportssko-universet. Med "Waffle", der blev lanceret i 1973, signerede mærket den allerførste basketstøvle med stødabsorberende sål og fjedrende effekt. Det var en rigtig lille revolution, som gjorde dem til en af de førende på området. Logoet « Swoosh » blev udtænkt som et symbol for den græske sejrsgudinde Nikés vinge. Herefter var skæbnen tegnet for leverandøren af sportsudstyr til de største atleter, og mærket står i dag som et af de mest populære mærker blandt sneaker addicts! Alle deres kollektioner består i dag af prêt-à-porter, tekniske produkter og modeller i læder og sportswear stil. Nike har en hel verden af produkter at gå på opdagelse i, lige fra sneakers til tasker!

I 1890 fabrikerede Joseph William Foster sine første kondisko. 70 år senere besluttede grundlæggerens barnebarn officielt at ændre virksomheden navn og opkalde det efter en af den sydafrikanske antilopes racer: Reebok var skabt. Designerne er dedikerede foregangsmænd med stor interesse for sport, der gang på gang kommer med nye innovationer. I 1982 præsenterede de den første basketstøvle specialdesignet til kvinder: En vis Freestyle... I dag er mærket synonymt med kvalitet og performance, med originale kreationer fyldt med brugerorienteret teknologi og stil. Reebok er mere end nogensinde øverst på podiet af trendy kvalitets-sneakers!

Når det drejer sig om fantasi, så har Vans ikke noget at lære! Deres hemmelighed er, at de relancerer deres sagnomspundne modeller i versioner, der altid er innovative og overraskende. Paul Van Doren skabte firmaet i 1966, men det var i 1979, at mærket vandt sin største sejr ved at introducere slip on-modellen. Den var uden snørebånd og blev hurtigt populær blandt de californiske skateboarders og BMX-kørere. Vans er i dag mere end et mærke, det er en attitude!

Temperaturen stiger på modetermometeret med sandaler fra Les Tropéziennes par M. Belarbi. Det er 100% trendy og komfortable sko der tager den franske Rivieras sol med til dine fødder. De klassiske gladiatorsandaler bibeholder et autentisk look, med inspiration fra de legendariske St. Tropez-sandaler. Resultatet er casual og chik mode, der garanterer en afslappet sommer til modeelskere der ikke vil gå på kompromis med looket. Sommer og sol i St. Tropez!

Om Spartoo.dk : N°1 i online-skosalg i Europa
Spartoo.dk er en del af Spartoo.com-gruppen, der blev grundlagt i 2006 og som hurtigt slog igennem som førende webshop med online-salg af trendy sko. I dag tilbyder Spartoo over 700 mærker indenfor damesko, herresko og børnesko (bl.a. New Balance, Geox, Converse, Timberland og Birkenstock). Over 30.000 modeller er tilgængelige (ballerinaer, støvler, sneakers, pumps, støvletter, sandaler…). Spartoo.com dækker hele Europa og er med på top 10-listen af mode-internetbutikker og firmaer med størst vækst i Europa.

  • Omsætning 2012 : 150 millioner euros
  • Omsætning 2011 : 100 millioner euros
  • Omsætning 2010 : 50 millioner euros
  • Omsætning 2009 : 30 millioner euros
  • Omsætning 2008 : 15 millioner euros
  • Omsætning 2007 : 5 millioner euros
  • Over 6 millioner individuelle besøgende i december 2012 (Médiametrie, Europa)
  • Top 10 blandt mode-internetbutikker efter La Redoute og 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Top 10 blandt firmaer med størst vækst i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
  • Medarbejderstab: 200 ansatte

Spartoo.dk er en del af Spartoo.com-gruppen, der blev grundlagt i 2006 og som hurtigt slog igennem som Europas førende webshop med online-salg af trendy sko, tøj og lædervarer. I dag tilbyder Spartoo over 700 mærker indenfor damesko, herresko og børnesko (bl.a. New Balance, Geox, Converse, Timberland og Birkenstock). Over 30.000 modeller er tilgængelige (ballerinaer, støvler, sneakers, pumps, støvletter, sandaler…). Spartoo.com dækker hele Europa og er med på top 10-listen af mode-internetbutikker og firmaer med størst vækst i Europa.