Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Cowboystøvler og tasker med frynser: gå på eventyr i western-looket!

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via b2bonline.dk

Den nye efterårs- og vinterkollektion er begyndt at dukke op i vores foretrukne internetbutik, men derfor behøver du ikke droppe det afslappede look til fordel for den mere seriøse efterårs-mode. Sommeren går på hæld og tøjet skal selvfølgelig være moderigtigt, men der er stadig plads til casual sensommermode. I denne ånd er Country & Western-looket et elegant og muntert valg.

Efter at have haft stor succes med et mærke, baseret på dristigt og personligt design (Air Step), lancerede Ollip-gruppen i 2007 mærket Mjus med en komplet kollektion af stilrent og komfortabelt fodtøj. "Made in Italy"-mærket refererer ikke kun til produktionslandet, men først og fremmest til flere århundreders tradition for modetøj og -sko. Kombinationen af kvalitetsproduktion, raffinerede ligner og komfortabel pasform tiltrækker flere og flere tilhængere af Mjus.

Italienske Méliné blev etableret i 2006 af Valentino Fenni, med solidt fodfæste i den ekspertise og knowhow, der har gjort italiensk håndværk og mode så berømt. Produktionen og designet er helt i tidens tendenser. Resultatet er charmerende mode i enestående kvalitet. Linjerne er rene i lettere underspillet design. Méliné forstår at skabe modesko og -støvler med chikke og overraskende detaljer, der giver stærk personlighed til ethvert look. Det er mode i bedste italiensk stil!

Mærket Rocket Dog blev grundlagt i Californien i 1997. De kreative designere er altid på jagt efter de seneste modetendenser. De rejser hele verden rundt for at finde inspirationskilder til næste sæsons kreationer. Der er noget for alle modeentusiaster! Rocket Dog er et perfekt eksempel på kreativitet, dristigt design og lidenskab. Produkterne er tilgængelige til ethvert look fra afslappet mode til det hypermoderne look, et mærke der forsætter med at forføre hele verdens modekendere!

Siden grundlæggelsen i 1972 ved Gardasøen i Italien, holder AirStep fast ved at kombinere tradition og innovativt design og produktion. Kvalitetsmaterialer og moderne teknologi er på programmet, når modellerne skal designes og produceres, resultatet er upåklagelig kvalitet og finish. Desuden benyttes vegetabilsk garvning af læderet som udtryk for mærkets stærke engagement til fordel for miljøet. Dybt forankret i traditionen for italiensk mode og design, tilbyder AirStep med hver kollektion dristige og avantgardistiske modeller, til modebevidste city-kvinder og andre modedesignere, der søger efter smarte sko.

Det tyske mærke Marco Tozzi blev etableret i 1979. De kreative designere leger med alle dine sanser og drømme via en bred kollektion af trendy, moderigtige sko, pumps og sandaler i farverigt design med fantasifulde former. Fodtøjet er dekoreret med blomster eller blade, og fremstillet i perforeret læder med enten kilehæl eller stilletter. Marco Tozzi lægger også vægt på kvalitetsmaterialer og upåklagelig finish, så produkterne lever op til de mest krævende modekenderes forventninger.

Om Spartoo.dk : N°1 i online-skosalg i Europa
Spartoo.dk er en del af Spartoo.com-gruppen, der blev grundlagt i 2006 og som hurtigt slog igennem som førende webshop med online-salg af sko. I dag tilbyder Spartoo over 700 mærker indenfor damesko, herresko og børnesko (bl.a. New Balance, Geox, Converse, Timberland og Birkenstock). Over 30.000 modeller er tilgængelige (ballerinaer, støvler, sneakers, pumps, støvletter, sandaler…). Spartoo.com dækker hele Europa og er med på top 10-listen af mode-internetbutikker og firmaer med størst vækst i Europa.

  • Omsætning 2012 : 150 millioner euros
  • Omsætning 2011 : 100 millioner euros
  • Omsætning 2010 : 50 millioner euros
  • Omsætning 2009 : 30 millioner euros
  • Omsætning 2008 : 15 millioner euros
  • Omsætning 2007 : 5 millioner euros
  • Over 6 millioner individuelle besøgende i december 2012 (Médiametrie, Europa)
  • Top 10 blandt mode-internetbutikker efter La Redoute og 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Top 10 blandt firmaer med størst vækst i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
  • Medarbejderstab: 200 ansatte