Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Minimalistiske eller fantasifulde, flipflops er mere populære end nogensinde!

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt via b2bonline.dk

Får de seneste dages varme og sol dig til at drømme om en forlænget sommerferie? Så er det måske tid til at forny garderoben med nye flipflops eller sandaler! Enten det er til strandene verden over, eller til afslapning i haven eller stuen er flipflops de helt rigtige sko til sommerbrug. Gå på opdagelse i vores store udvalg af sommersko, fra de mest enkle til det mest avantgarde-design!

Den enkle silhouet og det varierede udvalg af motiver og farver gør dem til et must blandt strandsandaler: Havaianas blev grundlagt i Brasilien i 1962 og blev hurtigt et sikkert sommerhit, med smarte og behagelige sandaler. Udover at de både kan anvendes på stranden og i byen, er de designet til at undgå slidsår og garantere velvære. Strandsandalerne er uundværligt tilbehør til en solrig sommer. De bruges af hele det brasilianske folk, og er nu også på mode blandt stjernerne i Hollywood! Sea, Havaianas & Sun...

Ipanema er først og fremmest Rio de Janeiro’s mest chikke bydel, som der er blevet skrevet bosa nova sange om siden 1960erne. Med inspiration herfra sender dette unge mærke festlige farver og eksotiske prints, som minder os om sjælen i Rio, ud til hele verden. Mærkets modeller repræsenterer meget mere end blot modevarer, de har først og fremmest en stærk miljømæssig og etisk indflydelse, når det gælder beskyttelsen af miljøet for de kommende generationer. Deres modeller er fabrikerede i allergi-venlige materialer og 100% genbrugs PVC!

Med en farverig stil satser Colors of California på unikt design med unge og friske kollektioner. Der spares ikke på fantasien og mærket henvender sig til alle der elsker at forny deres garderobe med tilbehør der er både sjovt og trendy. Fra det helt klassiske til det meget modige, så forbliver modellerne fra Colors of California ikke ubemærkede!

Jack O'neill skabte brandet af samme navn tilbage i 1952, da han designede den første våddragt for at forlænge surfsæsonen i de Californiske farvande. Som den ægte entusiast han er, udvidede grundlæggeren af O'neill konceptet og tilpassede det til alle former for vandsport. Med innovation og teknologi som nøgleværdier, involverer brandet sig i udvikling af surfsporten. Derudover bruger O'neill sit velfortjente ry og udvikler sideløbende med sine tekniske produkter en række livsstilsmodeller, der spænder fra beklædning til sko over lædervarer og modetilbehør. I dag sælges produkterne over hele verden!

Om Spartoo.dk : N°1 i online-skosalg i Europa
Spartoo.dk er en del af Spartoo.com-gruppen, der blev grundlagt i 2006 og som hurtigt slog igennem som førende webshop med online-salg af sko. I dag tilbyder Spartoo over 700 mærker indenfor damesko, herresko og børnesko (bl.a. New Balance, Geox, Converse, Timberland og Birkenstock). Over 30.000 modeller er tilgængelige (ballerinaer, støvler, sneakers, pumps, støvletter, sandaler…). Spartoo.com dækker hele Europa og er med på top 10-listen af mode-internetbutikker og firmaer med størst vækst i Europa.

  • Omsætning 2012 : 150 millioner euros
  • Omsætning 2011 : 100 millioner euros
  • Omsætning 2010 : 50 millioner euros
  • Omsætning 2009 : 30 millioner euros
  • Omsætning 2008 : 15 millioner euros
  • Omsætning 2007 : 5 millioner euros
  • Over 6 millioner individuelle besøgende i december 2012 (Médiametrie, Europa)
  • Top 10 blandt mode-internetbutikker efter La Redoute og 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Top 10 blandt firmaer med størst vækst i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
  • Medarbejderstab: 200 ansatte