Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Spring ud i sommerens blå bølge!

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt til pressen og offentliggjort på egen hjemmeside

Blå passer til alle moderigtige silhouetter. Turkis er perfekt til sommergarderoben. Det er en elektrisk farve, der passer til sommerens lette påklædning. Marineblå er et elegant udtryk for navy-tendensen. Du kan umuligt leve uden en af disse nuancer i din garderobe; avancerede fashionistaer bruger den endda som neglelak. Makeup, accessories, og tøj : Den blå bølge er overalt. Vi har ladet os overvælde af denne smarte sommertendens med et par koboltblå stiletter og en lille blå taske. Hop med på den blå bølge...

For Emma Go skal hverdagens mode være piget, casual og afslappet. Dette ganske unge mærke blev grundlagt i 2009, med dejligt moderigtige kreationer uden overdrivelser. Det er for øvrigt takket være en helt personlig stil med finesse og kvindelighed, at det danske mærke hurtigt blev en reference i modeverdenen. Emma Go's hovedsæde ligger i København, og produktionen er baseret i Spanien. Et vellykket miks af spansk knowhow og dansk finesse, der bærer frugt!

S.Oliver har en enkel vision: mode for alle, til hverdag og til fest. Mærket blev grundlagt i Würzburg, Tyskland i 1969 og er siden vokset til i dag at være en af Europas førende modemærker. Produktionen hosS.Oliver kendetegnes af afslappede og smarte modeller, der er nemme at kombinere med enhver stil, med brug af de bedste kvalitetsmaterialer; læder, reb og bomuld. Det tyske mærke har forstået at kombinere alle de elementer, der gør det til en nøglespiller på markedet for prêt-à-porter.

Efter at have demonstreret sit talent hos flere danske brands, besluttede designeren Line Markvardsen i 2004 at gå alene og skabe sit eget brand: Edith & Ella. Efter en kort debut som grossist, åbnede hun i 2005 sin første butik i København, og har siden fokuseret på detailhandel. Edith & Ella bryster sig af at være et lille brand, med originale kreationer i enestående kvalitet, der både er klassiske og moderne, enkle og dristige.

Bata har allerede designet sko til mænd, kvinder og børn i mere end et århundrede! Hundrede år dedikeret til sko, og historien begyndte i Tjekkoslovakiet i 1894, da Tomas, Anna og Antonin Bata startede deres virksomhed "T & A Bata Shoe Company." Da Antonin blev indrullet i hæren og Anna blev gift året efter, blev Tomas eneforvalter af firmaet, skabte den første sko i tekstil og gennemgik produktionsmetoderne for at forbedre de traditionelle metoder. I 1905 blev der dagligt produceret 2.200 par sko af omkring 250 medarbejdere. På tærsklen til Anden Verdenskrig solgte de 60 millioner par sko om året i mere end 30 lande verden over. Bata har etableret sig som en af de mest succesfulde familievirksomheder i sin generation, men mærkets succes skyldes ikke tilfældigheder. Gennem betydelige investeringer i forskning og innovation inden for design, materialer og komfort i hver fase af fremstillingsprocessen, og med kunden i centrum, er Bata blevet et af de førende internationale mærker på markedet.

Om Spartoo.dk : N°1 i online-skosalg i Europa
Spartoo.dk er en del af Spartoo.com-gruppen, der blev grundlagt i 2006 og som hurtigt slog igennem som førende webshop med online-salg af sko. I dag tilbyder Spartoo over 700 mærker indenfor damesko, herresko og børnesko (bl.a. New Balance, Geox, Converse, Timberland og Birkenstock). Over 30.000 modeller er tilgængelige (ballerinaer, støvler, sneakers, pumps, støvletter, sandaler…). Spartoo.com dækker hele Europa og er med på top 10-listen af mode-internetbutikker og firmaer med størst vækst i Europa.

  • Omsætning 2012 : 150 millioner euros
  • Omsætning 2011 : 100 millioner euros
  • Omsætning 2010 : 50 millioner euros
  • Omsætning 2009 : 30 millioner euros
  • Omsætning 2008 : 15 millioner euros
  • Omsætning 2007 : 5 millioner euros
  • Over 6 millioner individuelle besøgende i december 2012 (Médiametrie, Europa)
  • Top 10 blandt mode-internetbutikker efter La Redoute og 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Top 10 blandt firmaer med størst vækst i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
  • Medarbejderstab: 200 ansatte