Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Agoda

Agoda tilbyder over 265.000 hoteller i hele verden og flere tilføjes hver dag. Agoda har i øjeblikket over mere end 7 millioner tilfredse kunder og over 4 millioner+ hotelanmeldelser indsendt af Agodas egne kunder.

Agoda (www.agoda.dk) er Asiens førende og hurtigst voksende online hotelreservations-service. Vi er fokuserede på at sikre og give de lavest mulige hotelpriser på alle destinationer verden over. Agodas rækkevidde i Asien er enestående med øjeblikkelig tilgængelighed til mere end 40.000 hoteller. Og som en del af Priceline.com er vore forbindelser globale, hvilket gør os i stand til at tilbyde de laveste priser på over 265.000 hoteller over hele verden. Agoda har serviceret millioner af rejsende i sin 10-årige historie, og vi deler anmeldelser og oplevelser for hundredtusindvis af rejsende på www.agoda.dk.

Med Agodas Bonusprogram kan medlemmer spare endnu mere. Med programmet, der blev lanceret i 2004, kan kunderne automatisk opspare points, allerede fra deres første reservation, og anvende dem til hotelreservationer på tusindvis af hoteller over hele verden.

Vi forhandler personligt og direkte med hoteller for at sikre den bedst mulige værdi. Tusinder af rejsepartnere og websider har valgt Agoda til at skaffe hotelreservationer til deres kunder, fordi vi altid er pålidelige, tilgængelige og har forbindelserne. På grund af dette modtog Agoda f.eks. prisen Bedste webside for overnatning i Asien i 2008 ved åbningen af TravelMole Web Awards for Asien.

Kontakt information
Adresse: 
Teréz körút 55-57
Postnr. og by: 
1062 Budapest
Telefon: 
0
Kontaktperson: 
Anders Secher