Du kan finde forskellige pressemeddelelser her på pressemeddelelser-gratis.dk Du kan Gratis oprette, udsende og publicere din pressemeddelelser hvis du oprettet dig som bruger.

Forhandlingen af Lemken i Nordjylland

Firma referance: 
Presse Bureau: 
Udsendt til pressen og offentliggjort på egen hjemmeside

Nu vil kunderne i Mejlby & Vilsgaard, blive mødt af endnu et stærkt maskinprogram, når de besøger de 3 afdelinger som Mejlby og Vilsgaard A/S har. Nemlig den tyske Maskingigant Lemken´s spændende maskinprogram, som omfatter jordbearbejdning, såning og plantebeskyttelse.
Lemken Scandinavien og Mejlby & Vilsgaard A/S har netop indgået et udvidet samarbejde, om forhandlingen af Lemken produkterne, direkte fra fabrikken til alle de 3 afdelinger, som dækker hele Nordjylland.
Med direkte levering fra fabrikken til forhandleren, vil for kunden indebære, en attraktiv prissætning, som vil være ensrettet i hele det europæiske marked.

Den 1. oktober 2011 startede Lemken Skandinavien sit sæde i Danmark. Lemken har mere end 1.100 medarbejdere, på verdensplan og en omsætning på over 1,5 mia. kroner. På fabrikkerne i Alpen, Föhren og Meppen fremstilles maskiner til jordbearbejdning, såning og plantebeskyttelse.
Årtiers erfaring, praksis-orienteret forskning og udvikling, moderne produktionsteknik samt uforlignelig service og opbakning, har sikret Lemken en suveræn plads på det danske marked for jordbehandlingsudstyr. Lemken tilbyder det komplette program til jordbehandling og såning. Såmaskiner fra 3-12 mtr. Plove fra 3 til 12 furer Lemken er topkvalitet til den professionelle bruger.

Dette eftertragtede produkt passer utroligt godt sammen med vores hovedforhandling John Deere, hvor vi netop også dækker hele Nordjylland fra vores afdelinger i Mejlby, Redsted og i Brønderslev udtaler Salgschef Kresten Vilsgaard.
- Vi føler, at vi med denne løsning, er i stand til at give kunderne den kvalitet og driftsikkerhed, som er kravet hos en moderne og professionelle landmand. Vi kan allerede nu tilbyde vore kunder et bredt sortiment, af sliddele fra vores reservedelslagre og vores serviceteknikere er og bliver løbende uddannet til, at varetage servicen af disse produkter.
Mejlby & Vilsgaard vil afholde adskillige demonstrationer og fabriksbesøg for kunderne. Disse produkter bliver primært solgt i marken, derfor er det vigtigt, at kunderne får lov både, at se og afprøve maskinernes mange funktioner.

Ønskes yderligere oplysninger kontakt:
Salgschef Kresten Vilsgaard, Tlf.: 24 86 24 06 eller Direktør Juul Larsen Tlf.: 51 91 39 33